Velkommen til Petbiks - din pålidelige webshop til hunde- og katteprodukter, beliggende i hjertet af Horsens.

Mød Lucy, vores maskot og uundværlige medlem af teamet. Som en 1-årig Siberian Husky er Lucy ikke kun elsket, men også værdsat for hendes evne til at teste og godkende produkter, så kun det bedste når vores hylder.

Vi brænder for at sikre, at vores pelsede venner kun får det bedste af det bedste. Vores passion førte til et nøje udvalgt sortiment af hundemad og legetøj, som nu er tilgængeligt i vores webshop. Kvalitet er vores hjørnesten, og vi sælger kun produkter, som vi personligt ville give vores egne kæledyr.

Vores vision strækker sig ud over blot hunde og katte. Vi stræber efter at udvide vores sortiment til at omfatte flere kæledyrsarter. Hos Petbiks er vores mål at tilbyde ikke kun fremragende produkter, men også enestående kundeservice. Vi opfordrer altid vores kunder til at kontakte os med spørgsmål eller brug for vejledning, for vi er her for at hjælpe med alt, hvad du måtte have brug for.

Tak fordi du valgte Petbiks som din foretrukne destination for kæledyrsprodukter. Vi ser frem til at betjene dig og dine elskede kæledyr.