Retur- og fortrydelsespolitik hos Petbiks

Som forbruger hos Petbiks har du ret til at returnere eller fortryde dit køb inden for 14 dage efter modtagelsen af din vare. Vi ønsker at sikre din tilfredshed med vores produkter, og derfor tilbyder vi følgende retningslinjer for returnering og fortrydelse:

Fortrydelsesfrist.

Du har op til 14 dage fra modtagelsen af din vare til at udøve din fortrydelsesret. Bemærk venligst, at visse produkter såsom foder, godbidder og loppemidler er undtaget fra retur på grund af veterinære regler og sundhedshensyn.

Retur af en del af købet.

Hvis du har købt flere varer, har du mulighed for at returnere en eller flere varer, selvom de er købt i samme ordre. Vær opmærksom på, at fragtomkostninger ikke refunderes ved delvise returneringer.

Returneringsprocedure.

Når du returnerer en vare, bedes du inkludere følgende oplysninger:

Ordrenummer

Din e-mailadresse

Årsagen til retur

Valg af returløsning.

Ved returnering kan du vælge mellem at få tilbagebetalt beløbet som et gavekort eller som penge. Bemærk, at der vil være en returpris fra 59,75  kr., som du selv skal betale for returvaren.

Returneringsadresse: Petbiks ApS  Vågøvej 16  8700 Horsens

Behandling af returnering.

Vi behandler din returnering inden for 30 dage efter modtagelse af varen på vores adresse. Det fulde købsbeløb refunderes med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre andet er aftalt.

Vi håber, at vores retur- og fortrydelsespolitik giver dig tryghed og tillid til at handle hos os. Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere assistance, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Tak fordi du handler hos Petbiks!

👉 Påbegynd din retur 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse efter aftale.